Η εταιρεία Lok.gr ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα και έχει καθιερωθεί ως μια ηγέτιδα εταιρεία χονδρικής πώλησης στον τομέα των Υπαίθριων Δραστηριοτήτων, του Στρατού, των Κατασκηνώσεων (Camping), της Ασφάλειας, των παλαιωμένων αντικειμένων (Vintage) και των Μαχαιριών εξαιτίας της συνεχόμενης επέκτασης της γραμμής παραγωγής και του τομέα Οργάνωσης και Διοίκησης.

Υπάρχουν πάνω από 1000 διαφορετικά είδη διαθέσιμα.

Ο  τομέας της στρατιωτικής ένδυσης και στρατιωτικού εξοπλισμού περιλαμβάνει νέα και μεταχειρισμένα αυθεντικά είδη υψηλής ποιότητας από στρατιωτικά αποθέματα, καθώς και είδη εισαγωγής. Τα είδη εισαγωγής παράγονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και επεξεργασίας από τους εμπορικούς συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Βελτιώνουμε κάθε είδος ρουχισμού π.χ. μπλούζες, ζακέτες, σκουφιά και μπαλώματα (patches) σε δικό μας εργαστήριο ραπτικής κατόπιν δική σας παραγγελίας. Προσφέρουμε, επίσης, χαμηλότερες τιμές σε μεγάλες παραγγελίες μέσω απευθείας εισαγωγής!

Χάρη στην βελτιωμένη οργάνωση του τομέα της αποθήκης και στην μεγάλη χωρητικότητα των  αποθηκών πραγματοποιούμε τις παραγγελίες σας στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

 Οι πελάτες μας από όλο τον κόσμο ανήκουν, μεταξύ άλλων, στις εξής κατηγορίες: στρατός, ελεύθερος χρόνος, υπαίθριες δραστηριότητες, πεζοπορία, επιβίωση, ενδυμασία εργασίας, ψάρεμα και κυνήγι, μόδα, ποδηλασία, αντίκες.

Θα χαιρόμασταν να σας προσελκύσουμε με την ποιότητα, τις καλές τιμές, τη μεγάλη ποικιλία ειδών και την πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουμε!