Στρατιωτικά

Υπάρχουν 711 προϊόντα.

Η κατηγορία περιλαμβάνει στρατιωτικά είδη σε διάφορες υποκατηγορίες

Η κατηγορία περιλαμβάνει στρατιωτικά είδη σε διάφορες υποκατηγορίες

Περισσότερα

Υποκατηγορίες

 • Κάλτσες
 • Αξεσουάρ παπουτσιών

   Αξεσουάρ παπουτσιών: στην υποκατηγορία περιλαμβάνονται πάτος παπουτσιών πράσινος, γκέτες δερμάτινες και από καραβόπανο σε χρώμα άσπρο και λαδί, αδιάβροχο κάλυμμα παπουτσιού σε χρώμα παραλλαγής DPM tarn, τσαντάκια με σετ καθαρισμού για παπούτσια και ξύλινα καλαπόδια για τα παπούτσια.

 • Επιβίωση
 • Εξοπλισμός κάμπινγκ
 • Παντελόνια

  Παντελόνια: περιλαμβάνονται στρατιωτικά παντελόνια, βερμούδες και παντελόνια-εσώρουχα του Γερμανικού, του Ελβετικού, του Αμερικάνικου, του Ολλανδικού, του Αυστριακού, του Βρετανικού, του Βέλγικου, του Σλοβάκικου, του Καναδικού και του Σουηδικού Στρατού. Τα χρώματα είναι: μπλε, λαδί, γκρι, χακί, καφέ, πράσινο, μπλε/γκρι, χρώματα παραλλαγής woodland, tarn, άλπενταρν Μ70, DPM desert tarn, MTP tarn, M97 tarn, DPM tarn, φλέκταρν, 3 χρωματισμοί tropentarn.

  Τα σχέδια είναι μεταχειρισμένα και σε καλή κατάσταση και υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη.

 • Παλτό

  Παλτό: βουλγαρικό σχέδιο, μάλλινο, μεταχειρισμένο

 • Πουκάμισα

  Πουκάμισα: περιλαμβάνονται μπλούζες και πουκάμισα Στρατού Ξηράς, Ναυτικού, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε διάφορα μεγέθη. Οι μπλούζες είναι μεταχειρισμένες και σε καλή κατάσταση σε χρώματα παραλλαγής: DPM desert, MTP.

  Τα πουκάμισα είναι μακρυμάνικα και κοντομάνικα, μεταχειρισμένα και σε καλή κατάσταση, σε διάφορα μεγέθη. Χρώματα: λαδί, γαλάζιο, άσπρο, μπλε, γκρι, χακί, χρώμα παραλλαγής DPM desert. 

 • Ζακέτες

  Ζακέτες (σακάκια): περιλαμβάνονται σακάκια και μπουφάν στρατιωτικά και ενισχύσεις για σακάκια. Τα σχέδια είναι γερμανικά, βρετανικά, Νότιας Αφρικής, αυστριακά, σουηδικά, αμερικάνικα, Κροατίας, Σλοβακίας, ολλανδικά. Τα χρώματα σε όλα τα είδη είναι: μπλε, λαδί, γκρι, πράσινο, καφέ, άσπρο, χρώματα παραλλαγής DPM desert, DPM tarn, MTP tarn, DPM desert tarn, φλέκταρν, tropentarn, woodland, M 97 tarn, ριγέ ταρν.

 • Στολές

  Στολές: περιλαμβάνονται στρατιωτικές φόρμες, μεμονωμένα κομμάτια φόρμας (σακάκια ή παντελόνια) και πουλόβερ. Οι φόρμες απευθύνονται, εκτός από το στρατό, σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες. Είναι ολόσωμες σε χρώματα: λαδί, πράσινο, μπλε, χακί, μαύρο και χρώμα παραλλαγής tropentarn. Τα μεμονωμένα κομμάτια είναι σε χρώματα: λαδί, μπλε, πράσινο, άσπρο, μαύρο, χρώμα παραλλαγής DPM tarn, wustentarn. Τα πουλόβερ είναι σε χρώματα λαδί και μπλε.

 • Παπούτσια

  Παπούτσια: η υποκατηγορία περιλαμβάνει στρατιωτικές μπότες, μπότες για άλλες δραστηριότητες (σκι, ορειβασία) και αθλητικά παπούτσια. Κάποιες μπότες είναι δερμάτινες και κάποιες όχι, με επένδυση και χωρίς επένδυση, σε χρώματα: μαύρο, άσπρο, χακί, γκρι. Κάποια ζευγάρια είναι μεταχειρισμένα. Τα παπούτσια είναι σε χρώματα: μπλε, μαύρο και άσπρο.

 • Αλυσίδες

  Αλυσίδες: περιλαμβάνονται αλυσίδες ταυτότητας, αλυσίδες ασφάλισης όπλου και μπρελόκ. Τα μπρελόκ είναι διακοσμημένα με φυσίγγια, γάντζους και ανοιχτήρι για μπουκάλια. Το υλικό τους είναι μπρούτζος και ασήμι.

 • Μαντήλια

  Μαντήλια: περιλαμβάνονται μαντήλια διαφόρων χρήσεων, κασκόλ, μια ποδιά σερβιτόρου και ένα σετ γραβάτες. Τα μαντήλια είναι σε χρώμα γκρι, λαδί, άσπρο, χρώματα παραλλαγής φλέκταρν. Τα κασκόλ είναι σε χρώμα λαδί. Η ποδιά είναι σε χρώμα άσπρο και το σετ με τις γραβάτες σε χρώμα ανθρακί/μπλε

 • Αξεσουάρ μεταφοράς

  Αξεσουάρ μεταφοράς: περιλαμβάνονται δυο ζώνες σε χρώμα λαδί, βρετανικό και γερμανικό σχέδιο. 

 • Μαχαίρια

Προϊόντα ανά σελίδα

Προϊόντα ανά σελίδα